30 kwietnia 2015

Testuj perfumy


Do testowania perfumy, wystarczy wypełnić krótką ankietę. 

#AmbasadorkaLPM


Wczoraj dotarła paczka od Le Petit Marseillais .
Jestem bardzo zadowolona.!
Pełnowartościowe produkty o dużej pojemności.

Już nie długo recenzje z testowania. 
Serdecznie zapraszam.!

28 kwietnia 2015

Testuj kubeczki NUK.


W zgłoszeniu do testowania kubeczków napisz krótką recenzję swojego ulubionego produktu NUKa! Potraktuj sprawę profesjonalnie – czekamy na bardzo rzetelne opisy naszych produktów i tego jak sprawdzają się w codziennym użytkowaniu przez Was i Wasze Maluszki! Mamy, które napiszą najciekawsze recenzje, dostaną do przetestowania nowe kubeczki NUKa! Liczba kubeczków jest limitowana – dostanie
je 9 Mam. Mamy wybrane do Testowania będą zobowiązane do napisania krótkiej recenzji na temat otrzymanego Kubeczka
i dostarczenie zdjęcia swojego Malucha z kubeczkiem!
Wybrane recenzję opublikujemy na fan page NUK Polska!

Na zgłoszenia czekamy do 3.05.2015.


Zostań testerką emulsji prOVag


Wpełnij  ankietę i zostań jedną z 20 osób, która otrzyma do przetestowania nowość
Termin przyjmowania zgłoszeń do Konkursu rozpoczyna się w dniu 27.04.2015 roku o godz. 00:00:00, a kończy się w dniu 04.05.2015 roku o godz. 23:59:59
W Akcji zostaną przyznane następujące nagrody rzeczowe:
  •  20 produktów prOVag® emulsja dla uczestników wybranych na podstawie ankiet;
  • 3 zestawy kosmetyków dla laureatów, którzy zostawią najciekawszą opinię po testowaniu produktu.

27 kwietnia 2015

Testowanie lakierów Astor

Jeżeli chcesz testować lakier do paznokci Astor powinnaś dokonać rejestracji i dołączyć do Klubu Ekspertek ofeminin.pl.  Można zgłaszać się do 10 Maja.

25 kwietnia 2015

Testuj produkty Bioderma




Akcja promocyjna Biodermy "Więcej niż emolient". Weź udział w wielkim testowaniu produktów Atoderm. Przekonaj się sam o ich skuteczności. Przetestuj 1 z 1000 dermokosmetyków, podziel się opinią i wygraj zestaw produktów!


24 kwietnia 2015

Próbki soczewek


Produkty do wypróbowania
12 000 x zestaw soczewkowy skłądający się z takich produktów jak: 5 par soczewek jednodniowych DAILIES® , 1 para miesięcznych soczewek z rodziny AIR OPTIX® , płyn do pielęgnacji soczewek kontaktowych OPTI-FR EE® PureMoist 60 ml, kod aktywacyjny uprawniający, do uzyskania kuponu rabatowego na 50% upust od ceny zakupu dwóch opakowań 3-szt. lub jednego opakowania 6-szt. miesięcznych soczewek z rodziny AIR OPTIX® z dwiema butelkami płynu OPTI-FREE ® PureMoist® 300 ml lub dwóch opakowań 30-szt. jednodniowych soczewek DAILIES®

testowanie golarki Braun


Jeżeli chcesz zgłosić się do testowania golarki Braun wystarczy wypełnić ankietę składającą się z 7 pytań. Test dla zarejestrowanych uczestników portalu.
Produkty do testów : 10 golarek Braun Series 7 
Termin zgłoszeń: Zgłoszenia przyjmowane są do 10 maja 2015 r.

23 kwietnia 2015

Strony do testowania

Strony do darmowego testowania produktów, wystarczy :
  • zarejestrować się
  • uzupełnić dane
  • wypełnić ankiety które przyjdą na adres e-mail





Serdecznie polecam.

Testowanie maseczek z Bielendą


Do rozdania 100 maseczek Professional Formuła.
Wystarczy podać swój adres e-mail.


22 kwietnia 2015

Przetestuj krem SheFoot


Zostań Ekspertką Drogerii Natura! 

Wypróbuj hypoalergiczny krem do codziennej pielęgnacji suchej skóry stóp i paznokci. Wypełnij formularz, odpowiedz na pytanie i zostań Ekspertką Drogerii Natura. Aż 300 osób dostanie szansę na przetestowanie kremu do paznokci i suchej skóry stóp SheFoot.

Zgłaszać można się do 29 kwietnia 2015


Zostań Testerką MARION!



Kolejny raz zapraszamy Was do wzięcia udziału w testowaniu naszych kosmetyków.
Spośród chętnych osób wybierzemy 10, którym przekażemy zestawy produktów do przetestowania. O wyborze decydować będą prawidłowe i niebanalne odpowiedzi na pytania.
Swoje zgłoszenia wysyłajcie na adres mailowy konkurs@marionkosmetyki.pl do wtorku,
28 kwietnia br. do godziny 00:00.

W zgłoszeniu prosimy o udzielenie odpowiedzi na poniższe pytania:
  1. W ilu kolorach występuje Szampon koloryzujący Marion 4-8 myć?
  2. W którym roku została założona firma Marion?
  3. Jakie są Twoje ulubione kosmetyki do pielęgnacji włosów, opisz dlaczego.

W skład zestawu wchodzą:
  1. Mgiełka samoopalająca do ciała i twarzy, Multi shine
  2. LASER LIFT – Peeling enzymatyczny – Aktywator – Maska liftingująca
  3. Zabieg laminowania, proste i gładkie włosy
  4. Żel peelingujący Truskawka z wanilią
  5. NOWOŚĆ! Chusteczki do higieny intymnej z prebiotykiem


Do przetestowania 40 zestawów kosmetyków marki CD


Z okazji Dnia Ziemi (22.04) zapraszamy do przetestowania wyjątkowych kosmetyków marki CD, pozbawionych kontrowersyjnych składników mogących szkodzić naszej skórze.

Do wygrania 40 zestawów, w każdym 4 produkty z cudownie pachnącej gamy Lilia Wodna. 
Wygraj, przetestuj i podziel się opiniami!

Zadanie konkursowe polega na napisaniu odpowiedzi na pytanie (może składać się ona maksymalnie z 5 zdań):

„Jaki jest Twój sekretny sposób na delikatną pielęgnację inspirowaną naturą?” 

Uwaga! Wypowiedź powinna być stworzona specjalnie na ten konkurs, jeden użytkownik (zarejestrowany tylko pod jednym nickiem!) może zgłosić tylko jedną propozycję.
 Wstawiajcie je w tym wątku, poniżej.

Kosmetyki wyślemy pocztą, natomiast mailem testerki dostaną od nas link do ankiety on line z pytaniami nt. testowanych kosmetyków. Wzięcie udziału w konkursie zobowiązuje do wypełnienia ankiety po przetestowaniu produktów.

Konkurs trwa od 22 do 29 kwietnia 2015. 


Przetestuj pieluszki Dada



ZASADY TESTOWANIA:
Wypełnij krótką ankietę i odpowiedz na pytanie: Dlaczego chciałabyś przetestować pieluszki Dada Premium Comfort Fit Midi? 

Szczegóły konkursu poznasz klikając poniższy link. 

PRODUKT TESTOWANY:
- 100x opakowań pieluszek Dada Premium Comfort Fit Midi
- 10x Mat Edukacyjnych Tiny Love 

ZGŁASZAĆ MOŻNA SIĘ DO 26.04.2015 (do zakończenia 4 dni) 


Przetestuj szczoteczkę Sonicare DiamondClean


Poznaj Philips Sonicare DiamondClean – najskuteczniejszą szczoteczkę do zębów, która gwarantuje olśniewający efekt czystości. Jedna z nich może być Twoja – weź udział w konkursie!

KONKURS

Wygraj i przetestuj szczoteczkę Sonicare DiamondClean!

1. Odpowiedz na pytanie konkursowe: Na czym polega technologia soniczna zastosowana w szczoteczkach Philips Sonicare?
2. Dodatkowo napisz, jakiej szczoteczki teraz używasz i dlaczego chcesz wygrać Sonicare DiamondClean.
3. Wypełnij formularz i wyślij zgłoszenie.
4. Przed udziałem w konkursie, zapoznaj się z regulaminem.

NAGRODY

5 x szczoteczka do zębów Philips Sonicare DiamondClean (w wersji białej)



21 kwietnia 2015

Zostań testerem i wygraj maszynkę Philips Series 9000


Zostań testerem i wygraj maszynkę Philips Series 9000 z panelem dotykowym!

Odpowiedz na pytanie "Napisz, na czym polega funkcja DigitalSwipe i dlaczego to właśnie TY chcesz przetestować maszynkę Philips Series 9000?”.

Do przetestowania 5x strzyżarka z panelem dotykowym Philips Series 9000

Zgłaszać można się do 23 kwietnia 2015


20 kwietnia 2015

Testuj Barwa Bebi Kids.

Jeżeli chcesz testować produkty Barwa Bebi Kids przejdź na fanpage testoland.pl i wykonaj poniższe kroki:
1. Polub fan page testolandhttps://www.facebook.com/testolandpl i fan page BarwaKosmetyki https://www.facebook.com/BarwaKosmetyki 
3. w komentarzu pod grafiką napisz dlaczego to właśnie TY miałabyś testować zestaw Bebi Kids ze swoim maluchem?
Produkty do testów
zestawów jest 5 – każdy z nich zawiera 2 kosmetyki. Są to szampony i płyny do kąpieli Barwa Bebi Kids: truskawkowy i jagodowy.
Termin zgłoszeń : zgłoś się do 27 kwietnia 2015 r.,
Wyniki: Informacja o osobach, które będą testowały pojawi się do 30 kwietnia 2015 r.

Mamy testują


Zostań testerką i pokochaj produkty OKT kids!

Do testowania bidon i  butelka , 20 osób ma szanse przetestować.
Akcja trwa do 22.04.2015.


Przetestuj krem na noc Vichy Idéalia Skin Sleep


Żyjesz w biegu i nie masz czasu na długi relaksujący sen? Twoja skóra to czuje. Zapewnij swojej skórze nocną regenerację dzięki kremowi na noc Vichy Idéalia Skin Sleep! Zgłoś się do testowania. 

Odpowiedz na pytania w formularzu, a być może to właśnie Ty zostaniesz Ekspertką! Po zakończeniu testów koniecznie wypełnij ankietę, którą otrzymasz mailem. 

Do przetestowania 200x krem na noc Vichy Idéalia Skin Sleep

Zgłaszać można się do 4 maja 2015


Przetestuj.!


Przetestuj – 100 x zestaw kremów AA Hydro Algi:AA Hydro Algi Błękitne Odżywczy Krem Intensywnie Nawilżający oraz AA Hydro Algi Różowe Krem Nawilżająco-Korygujący,
aby móc przetestować produkt należy dokończyć zdanie: Algi to dla mojej skóry…
Można się zgłaszać do 22.04.2015 (do zakończenia 2 dni)


***


Przetestuj - – 3 000 x zestaw kremów do rąk o pojemności 10 ml L`occitane en Provence
Aby otrzymać zestaw należy dołączyć do społeczności L`Occitane, a wtedy dostanie się na maila wiadomość z kupon upoważniającym do odbioru zestawu kosmetyków. Nie trzeba robić żadnych zakupów, wystarczy udac się do sklepu i odebrać kosmetyki. Akcja dla pierwszych 3000 osób.
Akcja trwa do wyczerpania zestawów.
***
Przetestuj - – 150 x zestaw 3 opakowań herbat Big-Active,
aby móc przetestować produkt należy wypełnić ankietę zgłoszeniową oraz odpowiedzieć na pytanie: W jaki sposób przygotowujesz swoją herbatę i z czym najchętniej ją pijasz?
Można się zgłaszać do 22.04.2015 (do zakończenia 2 dni)



18 kwietnia 2015

Próbka od L'OREAL PARIS.



otrzymałam wczoraj próbkę od LOREAL PARIS.
' PERFEKCYJNA SKÓRA:
koloryt , powierzchnia , pory , udoskonalająca pielęgnacja nawilżająca '

od razu nałożyłam krem na twarz :

' po 1 minucie skóra jest nawilżona i gładka 
po 1 tygodniu pory widocznie zmniejszone 
po 1 miesiącu zaczerwienienia stają się zredukowane '

Moje wrażenia :
Kolor kremu jasny róż
Zapach bardzo przyjemny , po nałożeniu na twarz ciągle się utrzymuj.
Po 1 minucie skóra rzeczywiście jest nawilżona i przyjemna w dotyku .

Nie wiadomo jak to po tygodniu czy po miesiącu , bo próbka na tyle nie wystarczy , ale zachęca do zakupu pełnowartościowego produktu.

każdy z was może ją zamówić.

Wygraj czteropak Warki.!


'' #weekend na horyzoncie, nowa Warka Radler do rozdania, nie pozostaje więc nic innego, jak rozpocząć#konkurs Emotikon wink Chcecie jako pierwsi w Polsce spróbować naszego nowego orzeźwienia? Napiszcie, jak wyglądałby Wasz wymarzony weekend z nową Warką Radler. Na autorów 50 najciekawszych odpowiedzi czekają czteropaki orzeźwienia o smaku porzeczki z limonką!

Piszcie już teraz! Wyniki podamy w poniedziałek. ''

17 kwietnia 2015

kampania Ambasadorska Le Petit Marseillais!





Mamo! Podaruj sobie pachnące chwile relaksu i odpoczynku Emotikon smile Szukamy mam, które chciałyby wziąć udział w kampanii Ambasadorskiej Le Petit Marseillais! Czekają na Was prezenty z pięknymi zestawami kosmetyków, których nie ma jeszcze w sklepach. Aby wziąć udział w kampanii wystarczy zarejestrować się na portalu www.ambasadorkalpm.pl i wypełnić ankietę która dojdzie na adres mail w ciągu 24 godzin.

Testowanie Biedronka odświeżacze.


Otrzymałam do testowania odświeżacze samochodowe.
spodziewałam się troche innej formy porduktu , ta mnie trochę zawiodła.

oto krótka recenzja ;-)

1. NEW CAR- po otwarciu odurzający jak dla mnie smród -.-
2.VANILLA - spodziewałam się ładnego zapachu jednak intensywność także mnie odrzuciła.
3.BLACK- tu miła niespodzianka , zapach Ładnych męskich perfum.
4.MANGO- czuć owoc jednak w porównaniu z VANILLIA zapach był do wytrzymania.
5.ANTITABACO - zapach delikatny,jeżeli na prawdę pochłania dym papierosowy to polecam.
6.MOON SKY - przeważają w zapachu cytrusy , nie koniecznie mój gust , ale jak ktoś lubi polecam
7.GREEN BREEZA- zapach skoszonej trawy który uwielbiam ;-)
8.SWEET MEMORIES - zapach przyjemny, nie mdlący , lekko przypominający owoce leśne
9.ETERNAL BEAUTY  - pachnie świeżością , wiosną .
10. PERFECT DAY - mój faworyt, przyjemny delikatny zapach , nie zbyt intensywny <3

Przetestuj serum do rzęs REVIVE LASHES Eyelash Enhancing Serum


Aby przetestować serum do rzęs REVIVE LASHES Eyelash Enhancing Serum™ należy odpowiedzieć na 2 pytania:
1. Dlaczego chcecie testować nasze serum do rzęs? 
2. Ile trzeba stosować odżywkę dla maksymalnego efektu?

Do przetestowania 15 x serum do rzęs REVIVE LASHES Eyelash Enhancing Serum™

Zgłaszać można się do 26 kwietnia 2015 do godziny 12:00 wystarczy kliknąć w link.

Testuj za darmo maszynkę Gillette Venus Snap.

Wypełnij ankietę i zgłoś się do testów 1 ze 100 maszynek Gillette Venus Snap w poręcznym etui. Zgłoszenia przyjmowane są do 22 kwietnia.



A jeszcze dzisiaj relacje z testów odświeżaczy z Biedronki.  ZAPRASZAM.



Witam . ! Otrzymałam od  Sally Hansen Polska lakiery do przetestowania B girl oraz Malibu Peach.
Jest to nowość , żelowy manicure bez lampy UV.
 ''Prawdziwy żelowy manicure, który możesz wykonać w domu. 2 proste kroki bez lampy UV. Wybieraj spośród 12 odcieni. To rewolucja w manicure. Tylko od Sally Hansen.
Krok 1

Nałóż 2 warstwy lakieru Miracle Gel
Krok 2

Nałóż 1 warstwę Top Coat Miracle Gel
Naturalne światło zapewni utwardzenie i trwałość! ''

Dostałam przesyłkę przed świętami wielkanocnymi, także wiadomo , gotowanie sprzątanie więc stwierdziłam , że to najlepszy moment aby sprawdzić wytrzymałość lakieru .
I wiecie co ? zmyłam  go dopiero sama, po świętach , wytrzymał wszystkie świąteczne obowiązki.
Niewątpliwym plusem jest wytrzymałość lakieru , odporny na wodę nie odskakuje ,nie podchodzi powietrzem. Idealny dla zapracowanej mamy.! 
Drugi plus, szybko schnie , w dzień gdy nie masz dla siebie czasu , wystarczy chwila by twoje paznokcie nabrały blasku.
Kolory przepiękne , barwy jakie pozostają na paznokciach potrafią wprowadzić człowieka w dobry nastrój. A co najważniejsze POJEMNOŚĆ ,zdecydowanie różny się od innych lakierów, 30ml. także lakier starcza na długo.
Dzisiaj będę malowała kolejny raz więc wstawię zdjęcie.!

Dzięki mnie już parę osób skusiło się na wypróbowanie lakierów od Sally Hansen.
JAK NAJBARDZIEJ POLECAM.!