29 maja 2015

Plastry z opatrunkiem Salvequick


Kolejny produkt od firmy Cederroth. Tym razem są to plastry Salvequcik Maxi Cover !



Producent informuje nas, że są to plastry samoprzylepne z opatrunkiem
do opatrywania skaleczeń i otarć, kiedy inne plastry nie są wystarczająco duże.
Należy zmieniać opatrunek i przemywać codziennie.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej

Opakowanie zawiera 
5 plastrów 76 mm na 54 mm





Plastry Salvequick  Maxi Cover są najlepsze na rozległe rany . Z pewnością pokryją skaleczenie powstałe w niespodziewanym wypadku.

Zapraszam do zapoznania się z asortymentem sklepu 

28 maja 2015

Plastry na palce Salveqiuck



Firma Cederroth nie poprzestała na poprzednich produktach , wręcz przeciwnie. Dzisiaj poznacie plastry Salvequick Finger Mix... for Fingers czyli plastry na palce .


Opakowanie przyciąga uwagę kolorystyką , a możliwość zamknięcia i ponownego otwarcia sprawia, że jest bardzo funkcjonalne. 

Zawiera:

10 plastrów 19 mm na 120mm
4 plastry  39 mm na 66 cm
4 plastry 19 mm na 72


Od producenta dowiemy się, że :

- Plaster jest odporny na wodę i brud
- Dobrze przylega do skóry
- Elastyczny
- Oddychający
- Ma wysoką wchłanialność opatrunku 

Plaster należy zmieniać i przemywać codziennie. 
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.

Są to plastry dla każdego , neutralny kolor sprawia, że mogą je nosić dorośli zarówno jak i dzieci.

Zapraszam do zapoznania się z asortymentem firmy 







26 maja 2015

Plastry Salvequick od Cederroth



'Dziś, ponad pół wieku później, Salvequick jest jednym z liderów rynku w Europie. Kluczem do sukcesu jest filozofia marki - nieustające innowacyjne podejście  dotyczące materiałów, jak i opakowań. Ważne jest wszystko, co zagwarantuje, że wyjęcie plastra z opakowania i umieszczenie go na ranie będzie szybkie i łatwe, dzięki czemu będzie ona leczona najskuteczniej i najdelikatniej jak to jest tylko możliwe.'


Każda z nas na pewno nie raz spotkała się z otarciami na piętach . Bolące , zaczerwienione pęcherze uprzykrzały nam życie , potem przez tydzień nie możesz założyć swoich ulubionych szpilek.
Większość z nas zna ten ból.!

I tutaj wkracza firma którą już zdążyliście poznać Cederroth z plastrami na pięty.!


Plastry na pęcherze oraz otarcia zapewniają :

- Natychmiastowe łagodzenie bólu
-Szybkie gojenie 
- Łatwość w użyciu


W skład opakowania wchodzą dwa plastry 40 mm na 61 mm, czyli zestaw który powinnyśmy zawsze nosić w torebce.




Z opakowania dowiemy się :

Plastry Salvequick na pęcherze i otarcia są wykonane z zaawansowanego materiału hydrokoloidalnego  . Plaster wchłania wilgoć ze skóry / rany i tworzy poduszeczkę , która chroni przed naciskiem i ocieraniem 

Sposób użycia:

  1. Skóra powinna być całkowicie czysta i sucha ; nie stosować na skórę po aplikacji kosmetyków 
  2. Usuń papier zabezpieczający z plastra i przyklej na środek rany 
  3. Pozostaw plaster na skórze dopóki nie zacznie się samoistnie odklejać
  4. Plaster można łatwo usunąć chwytając za jeden koniec i ciągnąc wzdłuż skóry
Środki ostrożności:

Nie stosować na zainfekowane rany 
Chorzy na cukrzycę powinni skonsultować się z lekarzem przed użyciem plastra
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej
Plaster może być używany tylko przez jedną osobę
Ponowne użycie plastra zwiększa ryzyko infekcji




Niezbędne w każdej torebce.



25 maja 2015

StartUp magazine



StartUp Magazine - niezależny magazyn ukazujący się raz na trzy miesiące , którego misją jest inspiracja i dostarczenie informacji na temat biznesu szczególnie związanego z nowymi technologiami. 

Numer.16 marzec-maj 2015

_________________________________________________
Biznes -Innowacje - Inspiracje
_________________________________________________


W skład bieżącego wydania wchodzi aż 17 artykułów .

1. Shorty - Trzeci finał 3City Game Jam.

25 stycznia zakończyła się trzecia edycja konkursu 3City Game Jam polegającego na zespołowym stworzeniu dowolnej gry w ciągu 48 godzin na temat '' What do we now '' . Zwyciężyła gra 'Rage Jam', w której gracz wciela się w uczestnika 3City Game Jam i jego zadaniem jest wyeliminowanie przeciwników poprzez niszczenie ich sprzętu. W tym roku zagościł także najmłodszy w historii konkursu uczestnik , Michał która ma 14 lat.

Wszystkie stworzone gry można znaleźć na stronie

2. Perspektywy są kuszące.

'Niższe podatki , pominięcie kosztów przewalutowania w systemie PayPal oraz tańsze obiekty magazynowe i handlowe tuż przy granicy z Polską. To Tylko niektóre aspekty przemawiające zdaniem Tomasza Napieralskiego , właściciela firmy Teile.com , za lokowaniem biznesu e-commerce w Niemczech'

Polskie sklepy internetowe przy sprzedaży za granicę muszą się zmierzyć z całym mnóstwem problemów . Jednym z głównych jest wysokość VAT-u. (...)

3. Video sprzedaje - pogódź się z tym albo zgiń

'Nadchodzi era video.Możemy to negować,nie zgadzać się z tym- ale tak po prostu jest. Wolimy oglądam,zamiast czytać , odtwarzać multimedia a nie przewracać kartki. Sprawę z tego zdaje sobie już każdy świadomy aktualnych trendów właściciel strony WWW. '

Dziś, gdy aż 52% klientów sugeruje się treściami video podczas podejmowania decyzji zakupowych dobry layout i copy to za mało.
Czy tego chcemy, czy nie , stajemy się społeczeństwem obrazkowym (...)

4.Start-upy na salonach

' Polskie środowisko startupowe dojrzewa. Młodzi, kreatywni, w modnych T-shirtach i z luźnym dotąd podejściem do swoich projektów, zaczynają poważniej myśleć o przekuciu ich w dochodowy biznes . Ułatwić to mają profesjonalne działania lobbingowe.'


W Polsce od lat ma miejsce utrwalanie negatywnego stereotypu lobbingu , podczas gdy na zachodzie jest on naturalnym procesem towarzyszącym wszelkim zmianom legislacyjnym lub tworzeniu regulacji, którymi z różnych powodów zainteresowani są przedsiębiorcy i inne grupy społeczne (...)

5. Bieg z przeszkodami

' Blisko 80 procent polskich firm upada w ciągu pierwszych dwóch lat swojej działalności. Okazuje się,że trudności w prowadzeniu działalności gospodarczej mają przede wszystkim mali i średni przedsiębiorcy , czyli, ci ,którym zawdzięczamy blisko 70 procent krajowego PKB.Największymi wyzwaniami są dla nich : niedostateczny kapitał,skomplikowane przepisy podatkowe , a także wysokie pozapłacowe koszty pracy . Co zatem zrobić aby uchronić własną firmę przed upadkiem? 

Wsparcie biura księgowego, ekspertów finansów , szkolenia w zakresie przepisów podatkowych pozwalają uniknąć wielu błędów. Warto też być na bieżąco ze zmianami jakie szykuje nam resort finansów(...)

6. Wiedza na wyciągnięcie ręki

' CTAdventure.com było jedną z pierwszych  w Polsce firm zajmujących się rozszerzoną rzeczywistością . Dziś trójmiejska spółka ma na koncie kilkanaście opartych na tej technologii realizacji i własny produkt ,który w najbliższej przyszłości ma być edukacyjnym hitem. '

Z opublikowanego w ubiegłym roku raportu ' Marketing mobilny w Polsce 2013-2014 ' wynika, że posiadaczami smartfonów jest już 44procent obywateli naszego kraju .(...) A jak wygląda sytuacja z tabletami? Dość powiedzieć, że nas Wisłą sprzedało się ich jak dotąd ponad trzy miliony (...)

7. Gates chce odmienić świat

' Najbogatszy człowiek świata wciąż stara się , by przy pomocy swojego majątku zrobić coś pożytecznego dla innych'

Omniprocessor stanowi spełnienie jednego z pragnień najbogatszego człowieka świata. Ludzie z najbiedniejszych zakątków globu będą za jego pomogą w stanie przetwarzać własne odpady w wodę oraz elektryczność (...)

8. Kim jest cyberterrorysta ?

' Media są przedłużeniem układu nerwowego człowieka - twierdził Marshall McLuham , kanadyjski socjolog i medioznawca. Teoria ta stała się wyjątkowo trafna w epoce internetu.XXI wiek ma być wiekiem wojen wirtualnych'

Prezydent Obama wezwał Kongres do przyjęcia ustawy, która zmusi firmy do szybkiego powiadamiania klientów, jeśli w ataku hakerskim zostaną skradzione ich dane osobowe (...)

9. Przepis na udany start-up

Stare powiedzenie mówi, że pieniądze szczęścia nie dają. Okazuje się, że nie gwarantują także sukcesu. Większość początkujących przedsiębiorców  na pewno zgodzi się z tym, że połączenie nawet najlepszego pomysłu i dużych pieniędzy nie daje przepisu na udany start-up.Młodym przedsiębiorcom brakuje przede wszystkim wiedzy o rynku i umiejętności wsłuchiwania się w potrzeby i opinie klientów (...)

10. Potentaci dzielą się pomysłami

' Tyota oddaje do dyspozycji zewnętrznych firm blisko sześć tysięcy patentów na technologie wodorowych samochodów. Z kolei Samsung dąży do uwolnienia w przyszłości internetu rzeczy '

11. Ojciec z dziadkiem w cyfrowym natarciu.

' Osoby z grupy wiekowej 50+ są coraz aktywniejsze. Nieraz mają nawet więcej wigoru niż ich dzieci wnuki. Jednak to wśród nich wciąż notowany jest najwyższy poziom cyfrowego wykluczenia . Czy są zatem atrakcyjnym targetem dla startupowców?'

Aż 9 spośród 13 milionów Polaków, którzy ukończyli 50 rok życia , jest na bakier z najnowszymi technologiami oraz nie korzysta z internetu (...)

12. Polskie aplikacje mnie rozczarowały

'Wieszczy schyłek rynku tabletów , nie wierzy w komercyjny potencjał smartwatcha, a przyszłość widzi w integracji telewizji z internetem. O trendach panujących w branży elektroniki używanej opowiada Bogdan Wiciński , prezes firmy Manta , będącej największym polskim dostawcą sprzętu RTV i AGD '

13. Nie daj się naciągnąć

'Zastrzeżenie znaku towarowego pozwala skutecznie egzekwować swoje prawa w przypadku jego nieuprawnionego wykorzystywania przez podmioty trzecie. Niestety proces rejestracji w Urzędzie Patentowym bacznie śledzą także firmy,dla których nieświadomość przedsiębiorców jest okazją do łatwego zarobku'

Złożenie wniosku o ochronę znaku towarowego i wniesienie stosownej opłaty nie zawsze zapewnia przedsiębiorcy spokojny sen. Czasem jest wręcz początkiem ogromnego stresu. (...)

14. Przełom w podejściu do współpracy między uczelniami a biznesem

'Współpraca strefy nauki ze strefą biznesu w Polsce wciąż nie jest na zadowalającym poziomie. Przedsiębiorcy nie dostrzegają korzyści , jakie mogłaby zapewnić im kooperacje z jednostkami  naukowo-badawczymi , postrzegając je jako skostniałe i jednocześnie nienastawione na rynkową rywalizację. '

15. Wirtualny wyścig zbrojeń

'Walka między crakerami i hakerami a administratorami systemów trwa w najlepsze. Przypomina ona rywalizację między włamywaczami a producentami zamków lub między złodziejem samochodów a konstruktorami alarmów. Oto co zdaniem ekspertów zagrażam firmowym serwerom w 20125 r'

By uniknąć odpowiedzialności przestępcy będą podobnie jak dawniej zacierać swoją tożsamość, ale też coraz częściej podejmować próby kierowania tropów na osoby niewinne (...)

16. Biznes z chorą duszą

'O desperacji wśród przedsiębiorców mówi się rzadko albo wcale . Obecnie dotyka ona już nie tylko właścicieli dużych firm ale coraz częściej staje się produktem ubocznym stresów wynikającym z tworzenia czegoś z niczego .A te są domeną wszystkich startupowców'

Depresję , dystymię i manię rozpoznano u 3,5 procent respondentów , co oznacza , że liczbę osób które się z nimi boryka , można oszacować na poziomie 1-1,5 mln.

17. Or(ban) dla przedsiębiorców

' Począwszy pd 2010 r.,węgierski rząd wprowadził kilkadziesiąt różnych podatków , skutecznie tym samym studząc zapał inwestorów z zagranicy . Na start-upowców blady strach padł jednak dopiero po zapowiedzi , że fiskus zacznie pobierać opłaty od internetu  '


Chcesz dowiedzieć się więcej? 
Zachęcam do zakupu czasopisma

24 maja 2015

Przetestuj maskarę i podkład Rimmel Wake me Up


1000 'Inspiratorek ' ma możliwość przetestowania maskary i podkładu Rimmel Wake me Up

Akcja trwa do 4 Czerwca 2015 lub do wyczerpania zapasów.


23 maja 2015

Plastry Salvequick od Cederroth



Kolejnym produktem z przesyłki od firmy Cederroth w której znalazł się olejek Bio-Oil są plastry Salvequick. 


'Salvequick to skandynawska marka oferująca najwyższej jakości plastry przeznaczone do szybkiego opatrywania i leczenia ran. Jest liderem tej kategorii na rynkach skandynawskich, silną pozycję ma także w krajach europejskich. Plastry Salvequick, wykonane z najnowocześniejszych materiałów i według najnowocześniejszych technologii, to gwarancja skuteczności i bezpieczeństwo stosowania.'


Jako ,iż mój partner pracujący na budowie często robi sobie przysłowiowe 'kuku'  produkt na pewno będzie nie długo w użytku, tym bardziej , że ostatnio mieliśmy przyjemność oglądać bajkę pt. 'Minionki rozrabiają' i wzbudziła w nas bardzo pozytywne emocje .



Opakowanie plastrów Salvequick jest właśnie z wizerunkiem tutułowego Minionka , dlatego  przyciąga naszą uwagę i wywołuje uśmiech na twarzy :-)

Opakowanie zawiera :

4 plastry  25mm na 72 mm
8 plastrów 19 mm na 72 mm
8 plastrów 16 mm na 55 mm

również z postaciami z bajki . (-:



Informacje zawarte na opakowaniu:

Elastyczny i wytrzymały materiał - idealny dla aktywnych dzieci
Odporny na wodę i brud
Delikatnie przylega do skóry
Wysoka chłonność opatrunku
Oddychający
Zmieniaj plaster i przemywaj ranę codzienne
Przechowuj w suchym miejscu w temperaturze pokojowej




Plastry w sam raz dla naszych małych i dużych pociech.!

zapraszam do zapoznania się z asortymentem firmy



22 maja 2015

Kolejne pranie z Perlux



Nadeszła pora na kolejne sprawdzenie skuteczności kapsułek Perlux które otrzymałam dzięki kampanii ambasadorskiej na stronie StreetCom

Dzisiaj użyłam kapsułek do koloru 


ponieważ robiłam ciemne pranie.


Pralkę nastawiłam na 60 stopni , na 1:09h .
Kapsułka rozpuściła się idealnie , widziałam ,że nie którym zostają pozostałości kapsułki jednak mnie narazie to nie spotkało , kapsułka rozpuszcza się do samego końca.

Nie wiem czy to złudzenie ale rzeczy wyjęte z pralki mają dla mnie bardziej intensywny kolor co jest wielkim atutem .
Tak jak w przypadku białego prania plamy sprały się bez najmniejszego problemu 
są miękkie i delikatne w dotyku 
i ten cudowny zapach, który znowu zdobi moje mieszkanie.

Kapsułki Perlux nadal spełniają swoje zadanie w 100 % , oby tak było przy każdym praniu ;-)

Jeżeli chcecie mieć możliwość testowania produktów , zachęcam do zarejestrowania się na stronie StreetCom 
wystarczy wypełniać e-maile oraz zgłaszam się do kampanii.

Może to właśnie wy weźmiecie udział w nowej kampanii.!



dotarła dzisiaj do mnie wspaniała przesyłka , co to było? 
dowiecie się jutro.

Portal Qassa




Portal Qassa jest portalem gdzie można zarobić pieniądze, w bardzo prosty sposób.
Już na sam początek otrzymujemy 5 zł , kolejne za wypełnienie danych o sobie.

-Otrzymane e-maile to od 2 gr do 8 gr, w zależności jak klikniecie na ofertę!

-Gry, Bingo, Zdrapki tu oczywiście kwota zarobionych pieniędzy zaczyna się od kliku do nawet kilkuset złotych!

A do tego sam portal Qassa ma wiele rabatów i promocji na różnorakie sklepy internetowe
 (około 600 sklepów),
 więc chyba warto poświęcić dosłownie 10 minut dziennie by zarobić trochę 
pieniędzy i urozmaicić swój czas w internecie. :D

Mi samej udało się wypłacić 50 zł ;-)
Nie jest to duża kwota ale na mleko dla córeczki zawsze jest.

Jeżeli  jest ktoś zainteresowany serdecznie polecam.

Link do rejestracji na stronie Qassa


Strona sprawdzona.

Chłodniki Winiary


Dotarły w końcu upragnione Chłodniki Winiary z akcji ambasadorskiej na stronie rekomenduj.to .
Były tak wyczekiwane ponieważ nie mogłam wyobrazić sobie smaku danych produktów 
co natężało moje oczekiwania.


Paczka przekroczyła moje najśmielsze oczekiwania.!
W środku przesyłki znalazło się


8 Chłodników buraczkowych


6 Chłodników ogórkowych


6 Chłodników czosnkowo -koperkowych na które czekałam najbardziej.

a ponadto


Mała podręczna książeczka z przepisami nie tylko z wykorzystaniem chłodników Winiary ,
co jest także bardzo przydatne.

I to co zadziwiło mnie najbardziej w całej paczce od rekomenduj.to


Nasiona (-;

-Mięta pieprzowa
-Szczypiorek
-Koper

z doniczką która jest załączona na pierwszym zdjęciu.
Od dawna już miałam w planach wyhodować własne 'przyprawy' a dzięki akcji ambasadorskiej
mogę zrobić to nawet dzisiaj z wielką przyjemnością.! (-:

Co potrzeba by zrobić chłodnik? Niewiele.

- jogurt naturalny 500 ml.
- 1/2 zielonego ogórna 150 g
- mały pęczek rzodkiewki 100 q
- świeża mięta (do czosnkowego ) świeży szczypiorek (do buraczków) Koperek (do ogórkowego)

Sposób przygotowania: 

1. Zawartość torebki zalej 300 ml wrzącej wody , dobrze wymieszaj, 
ostudź do temperatury pokojowej.
Ogórka obierz i pokrój w drobną kostkę.
Koperek/Mięte/Szczypiorek posiekaj drobno

2. Do 500zl jogurty dodaj ostudzoną zupę oraz pokrojony ogórek i Koperek/Mięte/Szczypiorek .
Całość dobrze wymieszaj. 
Wstaw do lodówki na 1 godzinę.


Jedna saszetka chłodnika to aż 4 porcje wyśmienitego posiłku.!
Zaraz zabieram się za swoje chłodniki .! ;-)

Jeżeli chcecie testować produkty , zarejestrujcie się na stronie 
i wypełniajcie e-maile które przyjdą na pocztę elektroniczną.!
Może i wam się uda dostać do kolejnych kampanii 






21 maja 2015

Współpraca z Colorful Media

Z tego miejsca chciałam podziękować firmom które podjęły ze mną współpracę i dały mi ten kredyt zaufania . Udaje mi się z kolejnymi firmami nawiązać kontakt z czego jestem bardzo dumna
i jak najbardziej zachęcam do dalszej  współpracy.



Oto kolejna Firma z którą udało mi się podjąć współprace czyli wydawnictwo Colorful Media
Ich ideą jest wydawanie magazynów specjalistycznych, głownie językowych .
Wydawnictwo zostało założone w Polsce w 2003 r , od tego czasu pojawiło się także na rynku niemieckim (od 2012r) , oraz hiszpańskim (od 2010)
Magazyny kierowane są dla osób które znają, lubią bądź chcą poznać języki obce.

W Colorful Media można zaopatrzyć się w takie magazyny jak :



Dzięki uprzejmości wydawnictwa otrzymałam magazyn '' Business English Magazine '' , ''English Matters'' oraz ''StartUp Magazine'' . Jako iż od gimnazjum mam styczność z językiem angielskim z chęcią odświeżę swoją pamięć recenzując wskazane magazyny.

A wy jakie języki preferujecie ? Który z magazynów zrecenzować jako pierwszy? (-:
Wy piszcie a ja zabieram się do lektury .
Wyczekujcie kolejnych postów z recenzją magazynów, już nie długo ;-)

Serdecznie zapraszam także do zapoznania się z ofertą wydawnicta

Czekajcie na recenzję .!

Współpraca z Firmą Cederroth



Dzięki uprzejmości Firmy Cederroth udało mi się podjąć kolejną współpracę.

 ' Cederroth to szwedzki koncern, którego historia sięga 1890 roku. Specjalizuje się w produkcji kosmetyków pielęgnacyjnych, suplementów diety i OTC, nowoczesnych plastrów opatrunkowych oraz przyjaznej środowisku chemii gospodarczej. Obecnie zatrudnia około 800 pracowników w siedmiu krajach  Europy. W Polsce obecny od 2000 roku, od marca 2011 roku jako Cederroth Polska S.A.' 


''Misją Cederroth jest ciągły rozwój, zgodny z zasadami zrównoważonego rozwoju i odpowiedzialnego biznesu oraz niesłabnące zaangażowanie, które pozwala tworzyć produkty najwyższej jakości. Pragniemy, aby każda z naszych marek lokalnych osiągała czołowe pozycje w swoim segmencie. 





Kurier pod same drzwi przyniósł mi paczuszkę , byłam bardzo ciekawa zawartości , przesyłka zawierała 6 , bardzo przydatnych produktów .



Jednym z nich jest  specjalistyczny olejek do pielęgnacji skóry w przypadku:
- Rozstępów
- Blizn
- Nierównomiernego kolorytu skóry
- Skóry starzejącej się 
- Skóry odwodnionej

Ma ładny kolor , przezroczysty pomarańczowy ,
Choć jest to olejek okazuje się jednak,że nie jest tłusty z czego jestem bardzo zadowolona
Bardzo szybko się wchłania co jest dużym atutem
Zapach przyjemny , nie mdlący 
Więc narazie z tego co udało mi się zauważyć na własnej skórze posiada same zalety.
Jednak wiadomo , najważniejsze efekty.!



' Bio‑Oil jest specjalistycznym produktem do pielęgnacji skóry, przygotowanym aby pomóc poprawić wygląd bliz, rozstępów i nierównomiernego kolorytu skóry. Jest również efektywny w przypadku problemu ze skórą starzejącą się i odwodnioną. Od wprowadzenia na światowe rynki w 2002 r., Bio‑Oil zdobył 224 nagród w kategorii produktów do pielęgnacji skóry. W 18 krajach zajmuje 1 miejsce w sprzedaży produktów poprawiających wygląd blizn i rozstępów. '




'W skład receptury Bio‑Oil wchodzą wyciągi z roślin oraz witaminy w postaci olejku. Bio‑Oil zawiera przełomowy składnik PurCellin Oil™, zmieniający konsystencję produktu, dzięki czemu olejek jest lekki i nietłusty zapewniając równocześnie łatwiejszą absorbcję składników odżywczych zawartych w witaminach i wyciągach roślinnych.
Bio‑Oil był poddany ocenom bezpieczeństwa stosowania zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) w sprawie produktów kosmetycznych. Oceniono profil toksyczności, budowę chemiczną, stężenie składników i całkowity poziom dziennego narażenia na każdy zastosowany składnik i uznano produkt za bezpieczny do stosowania (w tym do stosowania przez kobiety w ciąży).
Bio‑Oil jest oznakowany znakiem „Beauty Without Cruelty” (piękno bez okrucieństwa).'





Jako mama 4 miesięcznej córeczki niestety borykam się z rozstępami które pozostały po ciąży, nie ukrywam ,że jest to bardzo nieprzyjemne uczucie gdy patrzy się na samą siebie w lustrze. Nie potrafię już postrzegać własnego ciała jak 'coś atrakcyjnego' 
Dlatego z wielką chęcią przetestuję olejek Bio-Oil , może ten właśnie produkt pozwoli mi na nowo poczuć się kobietą. Czego serdecznie bym sobie życzyła.


Czekajcie na efekty .!
Kolejne produkty które otrzymałam pojawią się w kolejnych postach, co udało mi się dostać? Zgadujcie. (-:

a tymczasem zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy Cederroth 



oczekuję na chłodniki Winiary
Gryzak z grzechotką
oraz kolejna NOWA współpraca

20 maja 2015

Testuj produkty Gerbera


Testuj owocowe smaki Gerber!

Sok z winogron, jabłek, malin i dzikiej róży:
- Bez dodatku cukru. 
- Zawiera naturalnie występujące cukry.
- Produkt jest źródłem witaminy C. Witamina C wspomaga odporność organizmu. 

Banany z Soczystymi Jabłuszkami i Płatkami Pszennymi:
- Źródło witaminy C.
- Delikatny smak.
- Bez dodatku cukrów (zawiera naturalnie występujące cukry).
- Zgodnie z przepisami prawa nie zawiera substancji konserwujących i barwników.

50 osób ma możliwość testowania.

Akcja trwa do 26.05.2015 więc nie zwlekaj , zgłoś się.!

Pierwsze pranie - Perlux


'Ambasadorko,
Czy masz już za sobą pierwsze pranie z użyciem pereł piorących Perlux? Opowiedz znajomym jak bardzo skuteczny jest Perlux. Nie zapomnij też o rozdaniu opakowań pereł swoim koleżankom!
Czekamy na Twoje raporty!'

Tak .! Pierwsze pranie już za nami .


Pranie przygotowane


Kapsułka włożona


Efekt?

- pranie czyste a nawet trudne plamy zostały doprane
- cudowny zapach unoszący się w mieszkaniu 
- delikatne w dotyku

' Ambasadorko,
Czy wiesz, że Perlux to jedyne tak innowacyjne połączenie proszku i żelu? Dzięki temu Twoje ulubione ubrania są skutecznie i bezpiecznie wyprane, a Ty możesz cieszyć się czystością swoich ulubionych rzeczy.
Podziel się tą informacja ze znajomymi i wspólnie odkryjcie skuteczność pereł piorących Perlux. Przeprowadzone rozmowy zaraportuj w Twojej Strefie Eksperta. ' 


Zdanie znajomych:

' Perlux mnie przekonał , zaraz lecę do sklepu .'

' Jestem bardzo zadowolona z efektów , polecam '

'Dziękuję za możliwość przetestowania , produkt wart kupienia'

' Bardzo przyjemny zapach , długo utrzymujący się w powietrzu '


Jestem bardzo zadowolona , już nie mogę doczekać się kolejnego prania. 

Jeżeli chcesz mieć szanse przetestowania produktów 
niezwłocznie zarejestruj się na stronie Streetcom
, wypełniaj ankiety i zgłaszaj się do kampanii .!



Kampania Streetcom - Perlux



Wczoraj w końcu dotarła długo wyczekiwana przesyłka z kampanii w której udało mi się wziąć udział dzięki stronie Streetcom . Jest to moja pierwsza kampania tej firmy więc nie ukrywam czuję podekscytowanie (-:


Paczka po otworzeniu zrobiła na mnie ogromne wrażenie , nie spodziewałam się takiej gamy produktów.

Zawierała 15 próbek do rozdania znajomym PerluxWhite
Przewodnik ambasadora, ulotki


Pełnowartościowy produkt Perlux white - 24 kapsułki.

'Perlux Super Compact to innowacyjne , super skoncentrowane kapsułki piorące. 
Połączenie najlepszych cech proszku i żelu w technologii hybrydowej to gwarancja skuteczności i wygody'


Pełnowartościowy produkt Perlux Color - 16 kapsułek

' Technologicznie zaawansowana formuła Hybrid System zapewnia:
- doskonałe właściwości piorące 
- skuteczne odplamianie 
- zmiękczanie wody
- redukcję elektryzowania się tkanin
- ochronę elementów grzejnych pralki
- przyjemny długotrwały zapach '




Pierwsze próbki już rozdane , pranie naszykowane więc bierzemy się do pracy .! 
o efektach poinformuję w kolejnym poście.


Jeżeli chcecie sami mieć możliwość testowania niezwykłych produktów 
zapraszam serdecznie do zarejestrowania się na stronie
i oczekiwania na nowe kampanie ambasadorskie .!


oczekuję na przesyłkę od firmy z którą udało mi się podjąć współpracę
chłodniki Winiary
gryzak z grzechotką 
oraz niespodzianka! nowa współpraca !

Przetestuj produkty Oillan Baby


Postaw na bezpieczną pielęgnacje twojego maluszka.
Miękka ,gładka , nawilżona skóra.
Aby to wszystko mieć wystarczy wypełnić krótką ankietę.

Do przetestowania - 1 z 300 zestawów Oillan Baby 
1 x Szampon, 
żel do mycia i kąpieli 3 w 1 i
1 x Mleczko nawilżające do ciała 
Wartość : 48 zł.